Alla inlägg den 14 maj 2014

Av Jess - 14 maj 2014 19:04

Tja allt blir inte som man tänkt sig men nya tag i morgon. Till middag idag blev det äppelkorvgryta och pasta, annorlunda men helt ok samt så gjorde jag en matig sallad till. Diddi åt naturligtvis inte så hon fick stekt falukorv, pasta och sallad. Idag gick det bättre med läxorna, hon kämpar på duktigt. Både Susann och Diddi har varit i skolan idag , snart är det sommarlov med allt vad det innebär. Alltså rent skit, det borde inte vara så långa lov och det är framförallt inte bra för Diddi. Var in till Nanna igår och förljde med till läkaren sedan var vi och fikade på subway. Hon var jätteduktig och föklarade bra. Har nu fixat så att hennes journaler kommer till hennes nya hc. Har nyss kommit hem från en promenad med Lucky och maken, det blev 3,5km alltid nåt. Jag ska ju inte gå för långa sträckor så jag är nöjd, nu blir det bara en kissvända för Lucky innan det är dags för sängen. Nej nu kaffe och sen titta på the orignals, det som är synd är att det är säsongsavslutning på det och i morgon är det säsongsavslutning på the vampier diariys *suck* Ha en bra kväll gott folk.

Av Jess - 14 maj 2014 10:35

Ja jo jag och mitt minne    blev inte riktigt som jag tänkt men vad gör det. Har jagat BuP för att få ut journalkopior mm samt att jag skulle ha åkt och tränat men eftersom jag då även glömt att jag har andra telemöten så blev det till att skjuta på träningen. Pappa kom och hämtade Lucky så då passar jag på att dammsuga och torka golv när jag ändå måste passa telefonen. Ska väl ta och tvätta lite också annars svämmar väl tvättkorgen snart över. På eftermiddagen följer jag med pappa när han har ärenden in till stan och passar då på att fixa ett årskort på friskis så det är klart. Och om jag nu inte bommat nåt i morgon förmiddag så blir det ett baspass på friskis. Idag får det bli lite squats och plankan samt promenad. Så lite blir det gjort iaf. Nej nu fortsätta innan pappa kommer tillbaka med Lucky. Ha en bra dag alla.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards