Alla inlägg den 12 maj 2014

Av Jess - 12 maj 2014 14:31

Ja jag är ingen soldyrkare snarare tvärtom men värmen vill jag ha så då får jag nog ta solen på köpet*S* Har sammanlagt gått lite drygt 6km idag var av den sista prommisen i sol , men jag frös iaf knäpp som jag är. Lucky tycker inte om övergångsställ med ljud*S* men denna prommis gick bättre och han blev inte lika orolig. Dock har jag himla ont i min dumma knän men bara fortsätta och inte ge upp.

Av Jess - 12 maj 2014 07:15

God morgon där ute. Nu är det måndag igen och det är skola för flickorna och maken jobbar, jag är sjukskriven 2 veckor till men sen så är det dags att gå tillbaka och börja jobba igen. Jag satt nyss och tittade runt lite på fb och jag blir mörkrädd för även dom som lever i familjer mm som har barn eller anhörig som har nån NFP diagnos säger sjukdom, alltså NPF är INGEN sjukdom för man kan INTE bota NPF. Även pedagoger och likannde säger att det är en sjukdom, hallå pappskallar vakna och använd cellerna i huvudet tack. Man kan lära sig att leva med sin problematik och det är fakta , inte alla kan själv men en del kan och man kan träna, för övning ger färdighet. Så kom nu ihåg att NPF INTE är en sjukdom!!!!!!!

Maken hjälpte mig igår att ta hem runkeeper till mobilen igen så nu så ska jag använda den när jag går mina turer, jo jag vet att dom inte blir långa i mångas ögon men jag kommer ut och det blir iaf närmare en mil per dygn nu när jag har hund.  Igår kväll fick vår gobit en jobbig chock, han är uppvuxen på landet där det är lugn och ro. Så igår när jag gick en sväng så kom en bli med trasig tuta som tutade med max 5 sekunders mellanrum och det var ju naturligtvis livsfarligt, och det gjorde i sin tur att allt vart jobbigt för gobiten, men tålamod och peppning så kom vi vidare. Så det blir små doser av trafik mm varje prommis och så får vi jobba bort detta tillsammans. Han börjar nu landa mer och mer , det i sin tur leder till att han slappnar av mer och mer. Inte en enda gång har han reagerat på att folk går i porten inte heller reagerar han på när folk knackar på. När vi var ut på morgonsnabbisen så höll jag på frysa ihjäl men det ser ut att lätta lite där uppe, hoppas kan man alltid göra. Nej nu fixa lite kattlådor mm, djuren är utfodrade och då inkluderar jag även barnen*S*Ha en bra dag gott folk.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards