Alla inlägg den 8 maj 2014

Av Jess - 8 maj 2014 12:00

Vilket tråkväder det är idag. Kallt är det med och snöblandat regn. Brrrr. Jaja en pw på 35 min har jag hunnit med iaf samt att jag håller på att göra matlådor ( i mina lgon småsmå lådor) så jag slipper sånt några dagar. Måste köpa några fler av dom småsmå burkarna*S* Har jagat kirurgen då jag inte fått hem nåt sjukintyg än och nu så är det fixat också.

Måste försöka komma på nån bättre strategi när det gäller att få Diddi att göra läxa, hon gör men behöver göra liite mer än det jag får henne att göra. Så jag får klura lite på det, sen idag ska jag försöka få henne att plocka undan och damma lite i sitt rum men vi får se hur det går. Sen så messade hon mig om att hon har ont i ena stortån och det är inte pga skorna, jag vet att det förmodligen är nageltrång hon har för att klippa naglarna är nåt som är VÄLDIGT jobbigt och svårt för henne även om hon får hjälp. Så det blir till att ta itur med det när hon kommer hem.  Håller på att jaga min äldsta dotter som INTE behagar svara men det är iofs inget ovanligt men får jag inte tag i henne snart så ringer jag och terrar henne. Vet iofs inte om hon jobba, är i skolan eller är hemma men men skam den som ger sig. Jag började läsa  hemligheternas brödrarskap igår och nja jag har lite svårt att komma in i boken men ska ge den en chans så kanske den blir bättre. Jag hoppas på det iaf. Nej nu ska jag värma min lunch och sedan ta reda på den där förbenade tvätten som ALDRIG tar slut oavsett hur mycket man tvättar. Ha en bra dag folket.

Ps nu är det bara 2 dagar kvar tills .....   

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards