Alla inlägg under februari 2014

Av Jess - 16 februari 2014 09:29

Här fortsätter det att vara sjukstuga, är så less vill bli  frisk, orkar ju ingenting. Jag är ju sån att jag hatar grusiga och dammiga golv och har man 3 katter blir det både grusigt och dammigt på nolltid men jag orkar faktiskt inte dammsuga. Maken har hostat som en tok hela natten och Diddi kom upp straxt efter kl 3 och börjar känna sig hängig hon med .Suck. Jag fryser och svettas om vartannat och lederna värker samt allt det andra som hör till denna helvetiska förkylning. Så vi är väldigt ynkliga här hemma nu kan jag lova. Ska försöka vara upprät lite mer idag än de senaste dygnen annars riskerar jag nog att inte kunna sova alls sen. Har nog inte sovit såhär mycke på flera år och det har sina nackdelar då jag får ont i kroppen av att ligga så mycket som jag har gjort. Igår ville min mobil göra en systemuppdatering så jag lät den göra det, vilket misstag kan jag säga. Nu fattar jag noll av den igen , inget ser ut som det gjorde innan..Blääää. Jag är inte teknisktlagd överhuvudtaget vilket leder till att jag blir arg när jag inte fattar*S* men men det är en världslig sak. Nej nu ska jag försöka få i mig lite kaffe ( det är 2 dagar sedan jag fick i mig det , så skallen känns kan jag säga) och dumstirra på tvn med Diddi.

Av Jess - 15 februari 2014 13:27

  Ja så är det jag mår som om en ångvält kört över mig och jag klarar korta korta stunder sittandes sen blir det liggläge. Har ont i varje del av kroppen och öronen gör sååå ont.  Den enda som verkar ha klarat sig är Diddi, så jag håller tummarna att hon slipper. Roligare än så här blir det inte idag... var rädd om varandra

Av Jess - 13 februari 2014 18:09

Sitter och tycker synd om mig själv samt nyser skallen i småbitar. Förkylningen blir bara värre och värre, tur att ingen ska upp i morgonbitti för jag vet banne mig inte om jag kommer ta mig ur sängen om jag ska vara ärlig. Varför tycker jag synd om mig själv då? ja inte är det för att jag är förkyld utan för att jag inser att mina barn växer upp och går ut i världen. Jag vet att det är livets gång, men just det att inse att barnen inte är beroende av en som dom var när dom vara små. Att släppa greppet om just det är jobbigt, men jag vet att det kommer bli så bra.

 

 

När Nanna flyttat så blir det Diddi och Susann kvar hemma ett tag till och det är ju tur att dom inte flyttar samtidigt alla barn för då hade jag nog gått under :) Ninna bor ju i eget och snart även Nanna, alltså äldst och näst yngst. Idag har vi varit med Nanna så hon har skrivit på sitt hyreskontrakt samt elavtal. Vi var ner och tittade en sväng i lägenheten plus att maken fick se hur det såg ut så han kan hjälpa Nanna planera möbler. Jaja bara inse att barnen är stora och vill börja sitt liv som vuxen. Nä nu ska jag försöka peta i mig mat sen däcka i sängen.

 

 

Av Jess - 13 februari 2014 12:35

Så har jag, maken och Nanna varit på ikea samt jysk och handlat till hennes lägenhet. Nu är jag helt slut och skakig. Blir ipren och vila så jag orkar följa med henne när hon ska skriva kontrakt sen hoppas på att jag blir frisk till i morgon.

Allt fick inte plats i hennes rum så en del hamnade i förrådet

Av Jess - 12 februari 2014 18:29

Då så ska jag på utbildning via facket den 25 februari, det ska bli spännande. Sen så ska jag ev åka på en annan utbildning via facket i maj som vara under 2 dagar. Jag tycker det är bra och trevligt med utbildningar. Vem vet kanske jag fortsätter utbilda mig inom det fackliga, jag tycker det är intressanta saker och det är oerhört viktiga saker framför allt. I morgon ska Nanna och hennes pappa åka på ikea och handla lite tills dess hon flyttar. Hon ska även skriva kontrakt i morgon. Nu är det 17 dagar tills hon bor i eget för första gången. Kommer bli mycket nytt för både henne och oss som bor kvar här. Tror hon kommer, nej jag vet att hon kommer trivas som fisken i vattnet när hon får egen bostad.

Urk , jag tror jag kommer nysa ihjäl mig snart. Detta blir bara mer och mer, jag vill inte detta. Det blir en hutt med rom sen för att döda lite baciller och hoppas på att det är borta i morgon.

 

Av Jess - 12 februari 2014 13:46

Så har då även jag börjat bli sjuk, jag har faktiskt varken tid eller råd med detta så jag hoppas att detta är borta när jag vaknar i morgon annars kommer jag inte kunna jobba på fredag. Det blev inte bättre av att jag hållt på som en halvtok här hemma heller.

 

Blääääää jag tycker inte om förkylningar  med allt vad det innebär. Nä färdig gnällt tills vidare. Idag fick jag äntligen ta i dietisten på sjukhuset och jag fick en tid nästa vecka, efter det så är det banne mig dags för ett op datum så det så!!

Nä nu ska jag roa mig med att läsa lite bloggar en stund.

 

Av Jess - 12 februari 2014 09:39

Blä för snö... igår vackert å vårigt idag tjocka moln och snö

Igår

Idag

Av Jess - 11 februari 2014 17:33

Oj va jag är trött nu. Började med att ha tvättstugan kl 7 i morse, det blev 7 maskiner , å jo jag har tvättmaskin men har inte tvättat som jag borde och det blev ett berg. Skönt att få allt undanstökat nu iaf.Har jagat kirurgen angående min gastric bypass, dom insåg nu att dom även bommat fixa dietist tid... Gaaaa . Så nu har jag själv fått jaga dietisten som ska ringa mig i morgon. Efter jag varit hos dietisten och fått info så ska jag få en telefontid med kirurgen igen och då få en optid. Jag kommer bli idiot snart för dom bara strular till det för mig. Jaja bara gilla läget helt enkelt. Har även varit på info angående springvik då jag har ledig vecka, pengarna kommer att behövas och jag tycker det ska bli spännande att prova lite annat också. Förvisso är det inom samma genre, alltså omvårdnad. Efter det var det hem och koka ris till kycklingen som jag gjorde i ordning på förmiddagen, sen blir det läxläsning med Diddi. Efter det ska jag banne mig göra ingentin, bara slappa för det är jag värd! I morgon ska jag bara dammsuga,damma och torka golv och inget annat alls. Pratade med Nannas kontakt angående bistånd för hennes hyra mm och det blev ett ja, phu det känns bra kan jag lova. Ska även få hjälp av den tjejen att göra i ordning ansökan för aktivitetsstöd till Nanna, sen ska vara inne i juni men det är lika bra att få i ordning allt plus att fixa intyg som styrker hennes problematik och svårigheter.

Börjar känna mig smått förkyld vilket inte är så konstigt då äldsta dottern är sjuk och var här halva helgen, hon hann smitta ner sin ena lillasyster som i sin tur smittar resten av oss. Men det är smällar man får ta, allt för sina barn helt enkelt! Idag fick jag med posten inbjudan till utbildning  för  oss som är privatanställda och är med i kommunal, ska bli spännande att gå på faktiskt. Sen så fick jag även hem frikort  då jag tydligen kommit upp i summa för det, så nu har jag frikort till mitten av oktober. Nej nu ska jag ta lite kaffe sen göra läxor så jag får tid för att lata mig. Ha en trevlig kväll gott folk

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards