Alla inlägg den 24 februari 2014

Av Jess - 24 februari 2014 22:20

Blev inte riktigt som jag planerat men det går ändå. Jag jobbar extra inatt och i morgon natt vilket är helt ok dels för att jag varit sjuk och dels för att nu har dom strypt hela vårdbidraget för mig eftersom Nanna flyttar. Iofs sitter vi inte i sjön för det men jag vill känna mig nyttig och bidra med en vanlig lön. Så därför är dessa extra nätter välkommna. I morgon har jag en del samtal på telefon att göra samt så ska jag på utbildning innan jag ska jobba. Jag ser mycket fram emot att gå denna utbildning och hoppas även att jag får en plats på den utbildning som är i sthlm i maj. Inatt blir det en hel del skrivande , ska skriva allt jag/vi gör som "normala" föräldrar inte gör för sina barn eller i detta fall är det bara ett barn. Har försökt klura lite idag på vad tex jag gör som inte "vanliga" föräldrar gör för sin 14 åring. Vi har ju levt såhär i snart 19 år så för oss är det NORMALT, för jag vet inget annat. Det blir inte lätt det ska gudarna veta men jag måste ju försöka. Ska skriva ner ALLT som görs en vardag samt en ledig dag. Fattar inte att man ska behöva göra detta om och om igen år ut och år in, men men vi lever i ett tilltrasslat samhälle så det är bara att gilla läget. Nej nu kaffe sen får vi se hur mycket som blir gjort.

Av Jess - 24 februari 2014 11:51

Dagarna går och jag hinner inte riktigt med. Jag är nästan helt återställd efter denna sega flunsa, lite hosta kvar samt att min pollenallergi har börjat   . Idag jagas det folk till höger och vänster via telefonen   samt att jag ska försöka få mitt huvud under kontroll. I morgon ska jag på utbildning via facket och det ska bli spännande. Nu är det inte många dagar kvar tills Nanna flyttar till sin första egna lägenhet, känns konstigt men vet att det kommer bli bra. Denna vecka trodde jag skulle bli ganska lugn men ack så jag bedrog mig, finns massor att göra, som tur är det mest telefonsamtal så jag behöver inte bege mig hemifrån så mycket. Fick hem leveransen från animail.se idag som tur är, kattmaten var nästan slut samt att jag hade beställt kattsand. Tycker det är så skönt att slippa släpa från affären. Det går lite drygt 30kg kattsand i mnaden samt va 4-5 kg kattmat i månaden. Hade beställt lite produkter till akvariumet med så nu ärdet bara att sysselsätta sig   . Nä nu kaffe sen så sätta fart på fläsket....

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards