Alla inlägg den 26 mars 2014

Av Jess - 26 mars 2014 10:32

Ja nu är jag sååååååå glad. Äntligen har jag fått operations datum för min gastric bypass!!!!Den 28 april är det dags , det blir i huddik jag ska göra den men vad gör det      Mina onda knän känns just nu inte så mycket då jag är så glad. Ska dock till doktorn idag för att se om dom kan lindra eller om jag behöver nån annan inflammationshämande . Nej nu är jag för tossig för att skriva..... Ha det gott där ute

Av Jess - 26 mars 2014 07:02

God morgon folket. Idag är jag TRÖTT som få men det kanske beror på att jag sovit mer än vanligt, men lite kaffe botar det mesta för min del. Igår var jag för trött för att blogga, var in till Nanna och donade med lite praktiska saker samt att hon behövde handla innan vi åkte hem. Måste nog ringa   min hc angående knäna för nog för att jag vet att jag får ont av att gå mycke men jag ser ut som Agda 110 när jag går pga att jag har så ont. Jaja en värdlsig sak   . Idag ska jag baka inför min kommande födelsedag, jag kommer ju till den berömda åldern 40 och tja jag känner mig som drygt hundra så det kan nog vara en bra sak att inse att man faktiskt bara blir 40   Diddi har ju svårt för att skriva och vi samt skolan gör vad vi kan och det går framåt, som det ser ut nu får hon betyg i alla ämnen om hon fortsätter, dock är nog svenskan ett osäkert kort men vi kämpar på. För det är just skrivande som är svårt inget annat. Enligt lärarna skulle hon ligga runt b och c i dom flesta ämnen om hon skrev men som sagt hon har svårt för det. Sen så utreds hon ju för dyslexi vilket är inte helt lätt att göra eftersom hon INTE skriver. Men dom försöker få ihop så att hab gör en utredning men det är inte det lättaste, men skam den som ger sig.   

 

Måste även plantera om mina tomatplantor och paprikaplantor idag, dom behöver större groplatser. Sen får vi se hur mycket tomater och paprikor det blir. Ska så lite annat mumsigt också hade jag tänkt. Nej nu hjälpa Diddi fixa inför skolan. Ha en kanon dag gott folk och ett tips. Sluta ta förgivet försök förstå i stället!!!!!

 

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards