Alla inlägg den 11 mars 2014

Av Jess - 11 mars 2014 20:01

Nu så är jag helt slut i huvudet. Suttit och pluggat teori så det knakar men är en aningens stolt över mig själv för av 3 tester är jag godkänd på alla, hade tre fel som mest, på sista hade jag bara 1 fel på 70 frågor.

 

Så förhoppningsvis kommer teorin sitta när det är dags. Ska ta tag i körandet också så det kan bli nåt körkort :)

Av Jess - 11 mars 2014 14:22

Här är några bilder på den unga vackra pojken. Han är omärkt och okastrerad. Han är otroligt vacker

Av Jess - 11 mars 2014 11:01

Har under 1 månads tid ungefär sett en mycket ung vacker gul/röd hankatt hålla till vid huset utanför oss. Han är otroligt vacker men jag undrar om han har en ägare. Idag så jag ett barn som vill kela och jag blev skeptisk så jag stod och tittade. Katten har inte mycke vana av mänsklig kontakt det märks tydligt, han vill men vet inte hur han ska göra. Han blir ivrig och naffsar samt att han börjar hoppa och skjuter rygg. Suss provade att locka på honom när hon skulle gå och han kom som ett skott men visade klart atthan var osäker, han är dock väldigt snäll men vet som sagt inte hur man gör vilket kan bli farligt om nån som inte kan läsa en katt går fram och ska gosa. Han kan då bli rädd och klösas. Dessutom har han ett annorlunda kroppsspråk jämnfört med tamkatternas. Om man tittar på ett program om tigrar,lejon eller andra vilda katter ser man liknande kroppsspråk, sen har han en väldigt annorlunda teckning, jag har då aldrig sett en sådan teckning. Han är en skicklig jägare och äter upp hela bytet när han jagar. Men jag ska ha lite is i magen och ha koll, får se när jag går ut om han är där då tänkte ja se om jag kunde få kolla hans öron för att se om han är öronmärkt. Tänkte ta ett kort på honom och lägga ut här sen om han vill vara med på bild.

Av Jess - 11 mars 2014 09:04

Igår var vi på utvecklingssamtal för Diddi. Hon har ju inte haft nå betyg från förra terminen men nu så har hon 3 E och bara liiiite till så har hon 6 E till. Hon klarar allt galant muntligt men det är ju krav på att dom ska skriva också, hon har rätt att skriva på datorn om hon vill, men hon har en låsning när det gäller att skriva men vi har fått det att lossna lite hemma så hon gör "läxa" hemma måndag till och med torsdag så fortsätter det såhär bra har hon snart 9 E och det är ju kanon. Hon har börjat skriva en "novell" på en blogg här på bloggplatsen så kika in och titta ni med, här är adressen dit:  meimu.bloggplatsen.se

Hon älskar att skriva sagor och annat så det blir ju bra om hon delar med sig ute på nätet, hon vill bli författare bland annat.

Var in till Nanna en sväng också igår, hon klarar sig kanon, igår hade hon tvättstugan samt att hon var och handlade lite med oss. Ninna var med och fick se vart hennes näst yngsta syster bor. Det värmer mitt mamma hjärta att se hur Nanna mognar och att det går så bra. En sak i taget så kommer det flyta med det mesta för henne.

 

Insåg att Suss snart ska åka till england igen och då blir det ju bara ett barn hemma, jag vet knappt hur man gör med att bara ha 2 hemma. Är det såhär det är när barnen blir vuxna? Att man inte vet hur eller vad man ska göra?*S* Kanske ska skaffa mig en hobby om ett tag? Vilket som så är jag oerhört stolta över ALLA mina 4 jäntor. Från att ha varit (är fortfarande men inte under samma tak) en stor familj under samma tak och något trångbodda till att dom en efter en flyger ur boet. Tja jag vet vart jag har mina underbara ungar och jag och P finns alltid till hands om dom behöver. Så är jag uppvuxen att jag alltid kan be mamma och pappa omhjälp om det behövs så jag uppfostrade mina barn likadant:) Nej nu kaffe och vänta på att tvätten ska bli klar. Sen ska jag nog ta en prommis eller så blir det ev att börja läsa en bok, vem vet. Ha en underbar dag gott folk

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards