Alla inlägg den 19 mars 2014

Av Jess - 19 mars 2014 14:58

Fy fabian vad mitt huvud är till salu nu!

Så ska det sökas i fonder till barnen vi har som har funktionsnedsättningar, det är första gången jag ska göra det. Eller rättare sagt Nanna får hjälp av personalen där hon bor men Diddi måste jag söka själv till. Det är ju inte helt lätt kan jag meddela, det är en hel djungel av olika typer av fonder som är till för olika ändamål. Nanna behöver söka för att kunna köpa en fungerande mobil som klarar av dom hjälpappar och sånt hon behöver och Diddi är i behov av en ny dator då hennes snart rasar helt. Diddi behöver datorn till dels nöje men även som hjälpmedel då hon har sina funktionsnedsättningar. Så ja jag har att göra kan jag säga och jag blir inte klok på hur jag ska gå tillväga heller men det ger sig nog hoppas jag. Skam den som ger sig heter det ju.

Undrar vem som har beställt all denna snö som kommer? Det är inte jag kan jag säga för nu vill jag ha vår så jag kan börja promenera, jag har svårt att gå på det underlag som blir av snön dels pga knäna och höfterna men även av andra orsaker, så snälla våren kom nu!

Strå i valet och kvalet om jag förutom fika ska fixa en smörgåstårta tills jag fyller, vet att det är en del som inte gillar smörgåstårta så därför vet jag inte hur jag ska göra, men om jag fixar en så finns det annat att fika på för dom som inte gillar smörgåstårta, det visar sig väl. Nej nu försöka få Diddi att göra lite skolarbete. Ha en bra dag och var rädd om varandra!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards