Alla inlägg den 5 mars 2014

Av Jess - 5 mars 2014 00:04

God dag eller god natt kanske man ska skriva!? Dagarna flyger och jag försöker landa i att barn nummer 2 flyttat hemifrån. Det känns konstigt men samtidigt bra då Nanna verkar trivas bra, hon har nu 2 jourkatter som sällskap också. Det är bara en sak som saknas och det är en soffa men den kommer i morgon eftermiddag sen har hon ett komplett hem. Dom här dagarna som gått så upplever jag att Nanna är mer social och utåt, det är ett mycket bra tecken *S* Jag är stolt över att hon fixar det så bra.Hon har ju personal att tillgå dygnet runt om hon behöver, samt att dom tittar in då och då även om hon inte bett om hjälp  samt att dom smsar henne mellan varven istället för att ringa då hon hellre vill att dom gör så. Jag är oerhört stolt över alla mina 4 döttrar!!!

Idag har jag pratat med dom som planerar operationer och tidigast vecka 17 (men troligen inte) blir det op, fick veta att en av kirurgerna som utför denna operation är långtidssjukskriven så dom måste planera om lite eftersom dom är en kirurg för lite. Sen fick jag också veta att jag står som nummer 26 i kön, i januari var det ingen kö att prata om men hux flux så blev det kö. Sen så gör dom bara denna typ av op var femte vecka och då är det 2 dagar avsatt för just gastric bypass, dom hinner ca 8 per dag så alltså 16 var femte vecka. Men hon sa även att eftersom kön ökat så dramatiskt så måste dom ev planera in mer operationer av gastric bypass, man kan ju hoppas att dom får in fler datum och dagar så det går lite fortare för nu är mitt högra knä så pass dåligt så jag knappt kan gå och vänstra är på väg åt samma håll. Jag flyter fortfarande men fram tills jag får op datum så äter jag middag dock en väldans liten portion, väger nu 96.7 så det rör sig neråt även om det går sakta. Nä nu återgå till att jobba, har 2 nätter kvar efter denna sen är jag ledig tills nästa fredag om jag inte blir utringd vill säga. Ha en bra natt gott folk

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards