Alla inlägg den 3 maj 2013

Av Jess - 3 maj 2013 06:55

Något mosig i huvudet och sådär lagomt ont åxå, men har tagit treo och sitter med en mugg kaffe. Har  ca 1 timme kvar att jobba sen bär det iväg på sip-möte för Nanna. Fick för en stund sedan ett sms från Peter, Nanna är vaken och uppe. Ja hon är nog ganska pigg idag då hon somnade tidigt igår. Skönt att hon slipper att vi måste tjata och gnata på henne. Det verkar bli en lovande dag vad det gäller vädret, solen skiner och det är helt ok varmt ute.

Har haft en hel del tid att sitta och finula på mitt liv, inser att jag varit med om mycke och att jag många gånger varit på väg att ge upp. Dock har jag inte gett upp men lärt mig en hel del, det innebär i en del fall att jag förlorat en del runt mig, men jag har funnit nya människor, även om det är via nätet. Nätet är bra till mycket men det finns mycket som är mindre bra också. Får ibland gliringar om att jag spenderar förmycket tid på nätet, tja det kanske är så men hellre det och då även ha tid för att göra det som ska göras hemma. Sen just det där med att jag är uppkopplad betyder faktiskt inte att jag ständigt sitter vid datorn. Jag spelar min musik via datorn, jag har koll på skola mm via datorn. Då jag har väldigt svårt för papper ( typ lappar från skolan mm) så får jag allt sånt plus att en hel del av kommuniktionen sker via datorn och mail. Det fungerar bättre för mig än att försöka hålla rätt på papperslappa. Sen så måste jag få fingrarna ur och försöka köpa lite kläder. Har 2 kjolar var av att en har fått ett litet hål och nu har även dom få överdelanra jag har börjat gå sönder. Jag har dock köpt en klänning men som sagt nåt mer plagg vore kanske bra, dels för att man behöver nåt att byta med men även för att jag ännu inte haft råd att köpa en tvättmaskin*S* Nä nu göra ett sista ryck sen invänta dom som ska med på sip-mötet. Ha en kanondag alla. Det ska jag ha för jag är nu när jag slutar ledig tills nästa fredag!!!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards