Alla inlägg den 8 april 2015

Av Jess - 8 april 2015 16:54

Att göra flera saker samtidigt är en bra egenskap   . Idag har jag pluggat till psykiatriprovet samtidigt som jag lyssnar på Da Vinci Koden (behöver färska upp minnet, har läst boken för nåt år sedan) som jag behöver för min vetenskapliga uppsats, gjorde även i ordning en vegansk middag under tiden. Är man kvinna så är man   . Jag här även varit på årskontroll hos dietisten och allt ser bra ut även om jag är lite tunn men det är nog så att min kropp anser att detta är rätt så det är bara att gilla läget. Jag mår ju bra och visst har jag en del problem men hon tyckte att jag tacklade dem bra och på ett korrekt sätt. Nu väntar jag bara på att få göra 1års kontrollen hos kirurgen också, då ska jag försöka få dem att bevilja en sk bukplastik. Jag har inte så mycket häng när jag står rakt men har oerhört mycket löst skinn som ramlar fram från ryggen när jag t ex sitter eller ligger och det är smärtsamt samt att jag har problem med återkommande infektioner i naveln pga att den är helt dold pga löst skinn. Men det verkar vara svårt att få hejälp med löst skinn, det visar sig om de är villiga att hjälpa mig eller inte. Har tränat styrka idag och skulle vilja ta en löprunda, får se om jag beger mig ut senare eller om jag tar det i morgon.

Just nu önskar jag att lovet ska ta slut, Diddi blir så rastlös och då blir det ganska drygt. Lov är bra men inte långa lov tyvärr. Ska sätta mig med Diddi nån dag och göra upp ett nytt schema med olika saker som ska göras. Inget hon är road av att behöva göra men det är ett måste för utvecklingens skull.

Nej nu kaffe och forstätta att lyssna på Da Vinci Koden.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards