Alla inlägg den 7 april 2015

Av Jess - 7 april 2015 08:19

Ja idag är jag trött som få och huvudet bråkar därefter. Susanns flight från Manchester blev försenat med åtta timmar, så jag frågade min snälla pappa om han kunde tänka sig att köra mig till arlanda för att hämta hem henne. Snäll som han är så gjorde han det, vi kom hem halv tre inatt och Susann skulle upp klockan fem så jag har inte sovit många minuter, hon behövde ju hjälp att vakna min skrutta. Nu är hon på jobbet och jag kan tänka mig hur söt hon kommer vara när hon kommer hem ikväll, den flickan har ett HIMLA humör när hon är trött och hungrig! Maken är på utbildning idag och i morgon mellan 8 och 21, lite väl lång dag kan jag tycka men men. Jag ska plugga resten av veckan samt göra en del projekt klara här hemma, sen ska jag köra också. Kommer at jobba denna helg i stället för den helg jag skulle ha jobbat så veckan blir inte riktigt som jag tänkt mig men hur ofta blir den det? Diddi har påsk lov precis som jag bortsett från att hon faktiskt kan lata sig hela lovet vilket inte jag kan. Nanna sover sen ett par timmar tillbaka.

Igår var jag ut och sprang en vända i spåret, det gick lite tyngre igår än i söndags, tror dels det har att göra med att det var mer pollen , jag var tvungen att stanna 3 gånger för att jag nös så förbenat mycket, tiden för mina 4 km blev 40 minuter vilket jag inte var helt nöjd med men som man säger, all rörelse som blir av är bra! Idag blir det bara ett styrkepass för jag är för trött för att springa, skulle förmodligen bara snubbla på mina egna fötter och ramla, det leder till skador och det vill jag INTE! Nej lite mer kaffe sen ringa en del samtal innan jag dyker ner i min vetenskapliga uppsats! Ha en bra dag i vårvärmen och var rädd om varandra!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards