Alla inlägg den 24 maj 2016

Av Jess - 24 maj 2016 07:16

God morgon där ute!

Idag blir en heldag i skolan med studiegruppen. Igår var jag på info/utbildning för vikarier inom Gävle omvårdnad. En del bra och matnyttigt men även en del helt onödigt. 

Har suttit och retat upp mig på en del människor fast jag inte borde, eller det är just det jag kanske borde.Finns många som tycker sakerr men inte vågar göra något åt det, men jag vågar och står för det då djuren inte kan göra sig hörda! Att skaffa djur innebär ansvar, inte bara att det är sött och nuttigt. Sen att avla på sina djur tycker jag är helt ok OM, man har vetrinärbesiktat och fått klartecken att djuret är avelsdugligt samt att om man avlar inte gör det bara för pengar! Tvärr finns det en del som avlar bara för att tjäna pengar. Sen att man inte försäkrar sina djur övergår mitt förstånd, är inte djuret en familje/flockmedlem? Inte struntar du i ett barn sombehöver vård eller något annat,inte struntar du i en anhörig som behöver hjälp. Varför är så många så kortsynta och bara tänker pengar? Skaffar man djur ( man kan hamna i situationer där man inte kan/har råd men det brukar kunna lösa sig) har man också ansvar för en levane varelse! Så skaffar du ett djur oavsett vad, så tänk efter före vad det innebär och vad du behöver för att djuret/djuren du skaffar får det bra hos dig. Man får inte tänka med hjärtat utan med hjärnan. Skulle jag bara gå efter vad mitt hjärta säger skulle mitt hem vara överfullt med djur. Nej, nu färdig gnällt för idag (tror jag   ) Dags att börja göra sig klar och åka till skolan. 

PS. Jag är en person som INTE tvekar att påpeka om ett djur blir illa behandlat mm, får jag inget gehör anmäler jag och jag står för det!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards