Alla inlägg den 27 januari 2016

Av Jess - 27 januari 2016 08:21

Ja, nog är det halt ute, såg ut som Bambi på hal is när jag rastade hundarna på morgonen. Satte mig på baken och blev himla blöt , hundarna tyckte nog att det var kul när jag kravlade runt på marken   . Diddi är i skolan och jag ska snart sätta mig och göra det sista på frågorna så att det bara är att plugga in dem sen, jag har nån vecka på mig attfå dem att sitta fast. Ska ju tillbaka till Säter i slutet av februari och då blir det 4 dagar som kommer innehålla storprov och fem föreläsningar, så jag kommer vara skapligt trött när jag kommer hem. 

I går var jag på komvux med studiegruppen och pluggade, sen åkte jag och mötte upp Diddi vid sin skola för att ta bussen till hab. Blidde sammanlagt 7 olika bussar den dagen för mig. Det kan vara svårt för mina två yngsta att åka buss om det är mycket folk, de blir stressade och får ångest. Till hab var det inga problem men hem från hab var just vid den tiden de flesta ska åka hem från skolor och arbete, men det gick även om nu Diddi blev oerhört stressad, hon var himla duktig. Nästa vecka ska hon tll hab igen och då ska det göras upp en ny årsplan. Sen så har hon gjort dyslexiutredningen och den visar på stora svårigheter och att det är väldigt komplexa problem men hon kan inte få en dyslexidiagnos då hon behöver göra utredning av mognad och begåvning för att se om det är som det ska, samt att mnga av de komplexa svårigheterna är AS betingade. Jag var till EDV med Nanna i måndags och hon ska dit igen på torsdag. Är så glad att det går åt rätt håll för båda tjejerna, nu får vi hlla tummar och tår att Nanna snart får en lägenhet här i kring så att hon kan börja leva fullt ut. Men det är VÄLDIGT svårt att få tag i en lägenhet men ska dem som ger sig   Nej, nu gott folk ska jag ta tag i studierna för att få det klart. Var rädd om varandra och var försiktig i halkan.

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards