Alla inlägg den 6 januari 2016

Av Jess - 6 januari 2016 08:01

God morgon där ute!

Ja nu är det vinter, snön har kommit och det får gärna komma lite mer. Det är liiite för kallt för mig trots att jag är välklädd när jag går ut. Den som såg mig på min morgonrunda fick nog ett gott skratt men det bjuder jag på, jag såg nog ut som en svart vandrande stoppad korv, frös så jag skakade och mina leder värker än. Jaja, bara att inse att jag behöver finna varmare kläder helt enkelt. Igår blev det inget bloggande för jag hade helt enkelt inte tid. Jag var på komvux med studiegruppen och pluggade, det var ju sk afton igår och skolan stängdes tolv men vi fick sitta kvar snäll som de var. Sen så när jag kom hem och hade rastat hundarna så skulle jag vara duktig och äta ett mellis, fick kanske i mig hälften av det jag brukar sen blev jag så dålig, (dumpade) blev liggandes i två timmar och spydde. Ibland tror jag att min kropp inte fattar att den ska äta, men nu så får jag prova en ny strategi så får vi se vad som händer. 

Måste nog köpa skor åt vovvarna insåg jag nu i morse, dem jag har är inge bra till mina hundar. Båda två blev halt och jag fick massera och försöka värma deras tassar och det är svårt dels för att jag själv inte kan hålla värmen men även om jag hade kunnnat hålla värmen blir det svårt. Så skor lär inköpas för jag orkar inte bära två vovvar om dem blir tok halta.Idag så ska jag väl försöka låta bli att plugga, har dock en hel del hushålls arbeten som ska göras, tur maken är ledig så att han kan hjälpa till. 

Nästa vecka börjar skolorna ( jag har dock redan påbörjat min termin) och så drar alla möten mm igång. 4 möten samt allt det vanliga rivstartar detta år med nästa vecka. Brukar vara intensivt början på terminerna för att sedan lugna ner sig något, det liksom i perioder. 

Nej, nu måste jag ha mer kaffe så jag kanske tinar lite, sen ska jag nöjes läsa lite psykiatri medan tvätten tvättas. Ha en underbar det och var rädd om varandra

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards