Alla inlägg den 2 augusti 2015

Av Jess - 2 augusti 2015 08:03

God morgon!

Här hemma sover alla utom jag. Lucky tyckte det var dags för mig att gå upp kl sex så jag rastade vovvarna och när vi kom in gick dem direkt och la sig igen. Snällt! Så här sitter jag och har inget att göra, iofs orkar jag fortfarande inte särskilt mycket. Jag mår bättre men är sååååå trött och seg. Jaja, det blir bättre till slut. Igår var maken och hämtade ut min kurslitteratur så nu är allt klappat och klart till skolstarten den 31 augusti. Maken kör mig till säter där jag ska bo på vandrarhemmet första veckan i skolan, kommer bli VÄLDIGT konstigt då jag ALDRIG varit ifrån familjen mer än någon dag. Förhoppningsvis kommer jag kunna sova, jag vet att det blir en hektisk första vecka så jag kommer nog vara så trött av all info mm så jag somnar väl ovaggad. Jag hoppas att Diddis taxitider kommer i veckan och övrig information angående hennes skolstart så vi kan börja planera. För planering är A och O i våran familj. 

  Sen så ska våran äldsta dotter gifta sig, iofs nästa år men kyrkan är bokad och planeringen är i full gång. Hon och Johan skall gifta sig i Härnösands domkyrka och så ska hon flytta upp dit sedan. Känns konstigt att hon ska flytta så långt. Men som jag tidigare skrivit så växer barnen upp och flyger ut. Livet går framåt även om det i bland tar lite småstigar. 

   På torsdag drar GRF igång och jag längtar som bara den, då är det jag och maken under tre dagar ( vi sover dock hemma i våra egna sängar), jag hoppas bara att min energi har kommit tillbaka tills dess annars blir det nog lite jobbigt. Musik är något jag och maken har gemensamt, även om vi inte har helt lika smak men vi håller oss till metal båda två. Så vi båda ser fram emot dessa tre dagar med bra musik, trvligt folk och en och annan öl. Sen min GBP så dricker jag väldigt lite, har iofs inte druckit mycke förr heller, sällan och kanske nåt glas mer än salongsberusad, numer blir de knappt stadiet salongsberusad för jag gillar inte att vara onykter. Dricker kanske 3-4 gånger per år det räcker för mig, jag har inget behov av att dricka, visst kan det vara gott med ett glas nån gång då och då men som sagt det är sällan. Tur att vi alla är olika, tänk va tråkig världen skulle vara annars.

   Satt och räknade hur många arbetspass jag har kvar innan jag blir tjänstledig  och det är åtta kvar, då insåg jag hur nära jag verkligen är min dröm om utbildning inom psykiatrin. Ska bli så otroligt spännande och kul. Jag ser verkligen fram emot att plugga, dels för att detta är något jag brinner för men även för att kunna hjälpa andra. För jag vet att hjälpa andra är en del av mig och jag är duktig på det!

Nej nu lite kaffe och försöka orka göra nåt eller så blir det soffan och sova. Ha en bra dag alla!

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards