Alla inlägg den 2 juni 2015

Av Jess - 2 juni 2015 15:51

Jag är så förbannad så jag kokar. Jag har inte sett programet men fått höra och se tillräckligt för att bli otroligt arg och besviken på tv4 för att dem sände detta. Det är ingen sanning i det dom påstår samt att det är svårt nog ändå för dem med NPF och psykisk ohälsa att bli accepterade. Detta gör att fördomarna blir stärkta och folk inte ser sanningen.  Jag länkar  en artikel som Malena Ernman gjort i expressen. www.expressen.se/noje/malena-ernmans-ilska-mot-tv4-forbannad/

Jag som mamma till 2 barn med multidiagnoser tycker detta är oerhört sorgligt, hur ska vi kunna förändra synen på psykisk ohälsa om det sprids osanning på det här viset? Jag ska inte skriva mer nu för då kommer jag hamna på samma låga nivå som tv4 tyvärr. Dags att försöka lugna ner mig innan jag exploderar.

Av Jess - 2 juni 2015 15:17

Passade på att trimma och gå igenom hundarna nu när jag äntligen slipper trängas i köket med trimbordet. Är det nåt mina hundar kan så är det att slappna av när dom är på trimbordet. Lägger in bilder så kan ni ju själva se.

       

Tack Tarja för att jag fått så underbara pälsbollar som verkligen kan slappna av när det är pälsvård!

Och dem fortsatte sova efter de var klara så nu får jag lite tid över tills maken kommer hem, om han nu kommer hem före fyra vill säga. 

Av Jess - 2 juni 2015 07:48

Så då var första natten i ett sovrum gjord. Sova var väldigt svårt kan jag säga, jag somnade väl runt fyra och har sovit som en kratta det lilla jag lyckades sova. Det gick smidigt att flytta Susanns saker igår och hennes lägenhet är himla mysig. Det är desutom en hörnlägenhet och hon behöver bara gå runt huset så är hon vid busshållsplatsen och nära till affären mm. Hon trivs i sitt nya hem och det är bra. Vi har ju haft såkallad taco fredag här hemma när alla barnen varit samlade men nu får det bli söndagar vi har middag ihop istället och det är helt ok. Hundarna tycker det är lite läskigt nu när det varit rörigt och lite bök men idag ska jag göra det sista här hemma sen så ska det vara klart tror jag. Katterna tycker livet leker när dem nu kan vara i rummet som varit stängt och har inatt öppnat garderoberna många gånger. Måste säga att det känns mycket konstigt att bara ha två barn hemmaboendes, men man vänjer sig så till slut antar jag. Nej nu ska jag dricka upp kaffet och sen sätta fart så det blir någon ordning hemma. Ha en bra dag gott folk

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards