Alla inlägg den 1 augusti 2013

Av Jess - 1 augusti 2013 06:24

Ja men nu så har jag och maken haft semester snart 1 vecka. Vi har mest gjort ingenting, varför? Jo vi är TRÖTT! Vi var till rättvik i tisdags och Lilltrollet var med dit. Många husvagnar var det där kan jag säga, det var husvagnar precis överallt och en massa raggarbilar. Peter och Brasse tog Brasses bil och försvann några timmar. Jag skulle aldrig sätta mig i en raggarbil, har åkt 2 gånger för typ en  hundra årsen eller nåt. Nej tackar vet jag hederliga bubblor dom är vackra ;) Lillan tog mig och Lilltrollet på tur lite här och där, vi gick även ut på piren och Lilltrollet vadade och badade med kläderna på*S*

 

Kan ju säga att en del tittade konstigt på både Lilltrollet och mig och Lillan. Tja varför inte bada om det finns vatten? Det var en himla mysig och trevlig dag. Tack Lillan och Brasse för den dagen!

Börjar dra mig lite smått för höstens alla saker. Dels börjar jag skolan och jag jobbar samtidigt mina nätter, sen är det en hel massa möten mm , Sen blir det en STOR omställning för Lilltrollet som ska byta skola ( dock till en kanonbra skola med kanonbra personal som har god kompetens) och ska åka taxi dit. Kommer bli rutinändringar och med sånna ändringa blir det också en del trassel innan det blir som det är tänkt. ( fast det blir sällan som man tänkt iaf)

Lilltrollet är inne i enperiod där hon pendlar mellan mani och "normal" läge, det brukar oftast i slut enden bli en djupdykning när hon pendlat klart. MEn vem vet kanske det inte blir så denna gång. Nej nu ännu mer kaffe så jag kanske får nån ordning på min skalle. Ha en kanondag där ute

Presentation


Jag är en mamma till 4 döttrar. Jag är gift med min livs kärlek. Jag älskar djur och brinner för allt inom psykiatri. Jag tycker om att träna och att äta sunt. April 2014 gjorde jag en GBP som förändrade mitt liv, eller rättare sagt räddade mitt liv.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards